• da
  • et
  • en
  • fi
  • no
  • sv

E-forretning

Lumav tilbyder helhedsløsninger inden for e-handel, hvor vi hjælper med alt inden for en netbutiks livscyklus – fra analyse, design, udvikling og inklusive service.
Gennemtænkt Magento 1, Magento 2 og service af moduler

Gennemtænkt Magento 1, Magento 2 og service af moduler

Gennemtænkt Magento 1, Magento 2 og service af moduler

Serviceteamene består af certificerede udviklere, der har lang erfaring med Magento, analytikere og testere samt en projektleder.

Sammen analyserer vi jeres behov og tilbyder i fællesskab løsninger, der passer til virksomheden.

Magento udvikling

Magento udvikling

Magento udvikling

Magentos platform sikrer på baggrund af vores praktiske erfaring den fleksibilitet i udvikling, som gør det muligt for netbutikken at vokse. Grundlaget for udviklingen kan være det tekniske referenceprojekt, som er opstået på baggrund af analysen, eller en omtrentlig vision af det ønskede resultat, som slås fast i løbet af processen.

Med henblik på at skabe netbutiksløsninger har vi i Lumav fastlagt en udviklingsmetodik, der samler de hidtidigt bedste praktikker (f.eks. 5D, agile).

Grænseflader PIM/ERP

Grænseflader PIM/ERP

Grænseflader PIM/ERP

Komponenterne i moderne netbutikker skal udveksle information med forskellige systemer. Der kan f.eks. være behov for at synkronisere lagerstatus, priser og kundeoplysninger, berige produkter, dele produktinformation med tredjepart osv.

Lumav har erfaring i etablering af grænseflader med forskellige typer af økonomisoftware (Erply, Directo, iDS, MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, Excellent/Standard Books, Scoro, VERP, Moxware, 1C osv.), produktstyringssystemer (Akeneo, InRiver) og markedsføringsautomatikløsninger (Mailchimp, Smaily, Custobar).

Teknisk analyse

Analyse

Teknisk analyse

Teknisk analyse betyder beskrivelse af forretningsmæssige krav som etablerbar funktionalitet. Afhængig af den tekniske analyses grundighed er det i slutningen af denne etape muligt at præcisere størrelse af investeringen i udvikling.

I analysen medtages, ud over analytikere, repræsentanter for kunden samt vores udviklingsteam, og sammen udarbejder vi et forretningsmæssigt lønsomt og teknisk relevant referenceprojekt. Generelt er det også nødvendigt at foretage teknisk analyse også i midten af projektet.

Design og brugergrænseflader for e-handel

Design og brugergrænseflader for e-handel

Design og brugergrænseflader for e-handel

Design og funktionalitet kommer af analyse af brugergrænseflader i e-handel. De design og brugergrænseflader, som Lumav skaber, tager netbutikkers og Magentos særegenheder i begtragtning. Derfor foretrækker vi at anvende en intern designer, eftersom vi ved, hvordan man tager højde for særhederne ved Magento og e-handel, men vi kan også, såfremt det ønskes, samarbejde med andre parter.

Undervisning og rådgivning

Undervisning og rådgivning

Undervisning og rådgivning

Vi tilbyder kurser både inden for indholdsstyring i Magento samt i ledelse af e-handel. Det første er obligatorisk for alle nye kunder, men vi laver regelmæssigt selvudviklingsbegivenheder til vores kunder.

Offentlige kurser er beskrevet på vores Facebookside og i nyhedsbrevet.

Digitale markedsføringsydelser

Vi hjælper med at arrangere netbutiksanalyse og overbeviser os om, at butikken opfylder næsten alle parametre, som er nødvendige for drift af en succesfuld netbutik.

Lumav hjælper med at sætte målene, fastlægge aktiviteterne samt med den tekniske udførelse.

KONTAKT OS




  Lumav - Magento Partner

  Som certificeret Magento-partner tilbyder vi vores kunder de bedste løsninger, som sikrer væksten.