• da
    • et
    • en
    • fi
    • no
    • sv

Weekendshoes

Weekendshoes er en kendt kæde med detailbutikker og e-handel med varemærkefodtøj.

Weekendshoes Lumav

Om virksomheden

Weekendshoes’ sortiment vokser hele tiden, men hovedproduktgrupperne er fodtøj, tasker og tekstiler. Ud over netbutikken har man også fysiske butikker, som er forbundet med e-handelsløsningen. I alt har de 3 netbutikker i hele Baltikum. Weekendshoes’ formål er at tilbyde hurtig service i god kvalitet.

Brugergrænseflader og design

En meget vigtig del er den særlige udformningsløsning, som skal være bekvem og brugervenlig. Shopping er gjort bekvemt via yderligere filtre.

Særlige løsninger

Hos Weekendshoes er der brugt et Elastic Search-modul, som ud over produktet også viser brands og kategorier i søgevinduet. Derudover er det også muligt at søge produkter med SKU-kode.

Netbutikken er forbundet med en live chat, der giver hurtigere kundeservice. Indlogning er også gjort mere bekvem. Netbutikken kan tilgås via din Google- eller Facebook-konto.

Køb er gjort enkelt og hurtigt i Lumavs onestep-kasse. Til netbutikken er der lavet grænseflade til økonomisoftware, som gør det muligt for hvert produkt at vise, hvor i butikken en bestemt størrelse findes.

Kunde hos Lumav siden 2017 – vi takker!

Hurtig levering

For at sikre hurtig levering er der i baggrunden bygget et kompliceret enhedssystem, som gør lagre og butikker i stand til at kommunikere indbyrdes.

Ønskekurv

Til netbutikken er der lavet en løsning, så også kunder, der ikke er indloggede, kan bruge ønskekurven. Derudover kan man dele ønskekurven med sin familie eller venner.

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Det er en hjertesag for Garendhouse24 at værdsætte kvaliteten af estisk træ og bringe gode indenlandske produkter til udenlandske markeder.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON er et af verdens førende luksusbrillemærker.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO's mission er at digitalisere indretningsverdenen og gøre gode designmøbler tilgængelige for alle.

KONTAKT OS




    Lumav - Magento Partner

    Som certificeret Magento-partner tilbyder vi vores kunder de bedste løsninger, som sikrer væksten.