• da
  • et
  • en
  • fi
  • no
  • sv

Gardenhouse24

Det er en hjertesag for Garendhouse24 at værdsætte kvaliteten af estisk træ og bringe gode indenlandske produkter til udenlandske markeder.

Gardenhouse24

På tre år har Gardenhouse24 med succes ekspanderet til ti lande med støtte fra sin e-butik og leverer i øjeblikket mere end 3.000 havehuse om året til Europa, USA og Australien.

Vores første kontakt med Gardenhouse24-teamet var i 2021, da vi drak en kop kaffe og evaluerede, hvordan man kunne gøre en eksisterende Magento-butik teknisk skalerbar. Kundens team havde en meget ambitiøs vækstplan, og den implementerede løsning havde med succes udfyldt sin oprindelige rolle som markedsåbner, men den tekniske kodebase i den eksisterende butik havde brug for optimering og tilpasning til forretningsprocesserne.

Løsning

Først optimerede vi sidens hastighed og forbedrede kodebasen, så den kunne modstå store belastninger på forskellige kontinenter og for at undgå efterfølgende dobbeltrettelser, når der blev oprettet butiksversioner til andre markeder. Derefter blev der automatiseret, og e-butikken blev koblet sammen med Erplys realtids-forretningssoftware, hvor de forskellige landes scopes blev koblet sammen med forskellige Erply-konti.

Sideløbende med virksomhedens ekspansion fortsætter arbejdet med at sikre løsningens bæredygtighed og foregribe problemer med ydeevnen. CDM (Content Delivery Network) er blevet introduceret til fjernere markeder. Vi arbejder naturligvis også hele tiden på at forbedre brugervenligheden af webstedet som svar på kundernes feedback, samt landespecifikke løsninger (oversættelser, tilpasninger osv.).

Vi fortsætter med at støtte Gardenhouse i at udvide deres forretning og takker dem for deres tillid og samarbejde!

Læs et sammendrag af Toomas Kaldojas erfaringer i vores miniseminar om, hvordan man udvider til ti lande på tre år ved hjælp af e-handel.

“Lumavs praktiske erfaring med at skabe internationale butikker med stor trafik har givet pote. Jeg ville ønske, jeg havde fundet dem før.”

Toomas Kaldoja, Gardenhouse24 administrerende direktør

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Det er en hjertesag for Garendhouse24 at værdsætte kvaliteten af estisk træ og bringe gode indenlandske produkter til udenlandske markeder.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON er et af verdens førende luksusbrillemærker.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO's mission er at digitalisere indretningsverdenen og gøre gode designmøbler tilgængelige for alle.

KONTAKT OS
  Lumav - Magento Partner

  Som certificeret Magento-partner tilbyder vi vores kunder de bedste løsninger, som sikrer væksten.