• da
  • et
  • en
  • fi
  • no
  • sv

Irti Maasta

Irti Maasta (“op af jorden”) er en finsk virksomhed, der tilbyder klatreforlystelser i indkøbscentre.

Magento 1

Det var Irti Maastas ønske at skabe en netbutik med bestillingssystem til forlystelserne, hvis hastighed ikke blev påvirket af mange forespørgsler på én gang. Netbutikken gør det muligt at skabe forskellige kombinationer af lokaler/attraktioner og hjælper med at spare meget tid ved bestilling. Selvom der på nuværende tidspunkt kun er parker i Turku, Tampere, Pori og Helsinki, gør netbutikken på Magentos platform det muligt at skalere, når man udvider til nye markeder.

Særlige løsninger

I netbutikken findes der to forskellige produkttyper, der kan bestilles: attraktioner og selskabslokaler. Derudover kan man kombinere bestilbare varer til en produktpakke og tilføje forskellige funktionaliteter (f.eks. rengøring, catering osv.). Forsiden er et quick book-vindue, der viser de sidste ledige tider. Netbutikken har også mulighed for gavekort, som også kan sendes med posten. I netbutikken anvendes one step-kasseløsningen. Der er også en separat visning af LCD-skærme med ledige tider, skabt af Lumav.

Kunde hos Lumav siden 2017 – vi takker!

Onlinebestillingssystem

I Irti Maastas netbutik er billetkøbssystemet en særlig løsning, hvor det i produktvisningen er muligt at vælge den dato, der passer en, købe billet og tilføje den ønskede drikkevare/snack i varekurven.

OCCO Lumav
myOCCO
OCCO's mission er at digitalisere indretningsverdenen og gøre gode designmøbler tilgængelige for alle.
Loverte PWA Lumav
Loverte
Loverte er den største online butik i Baltikum, der sælger parfumeri, kosmetik og smykker
Goldtime Lumav
Goldtime
Goldtime er en detail og engros virksomhed, hvis mission er at skabe trends og bevare traditioner, deres produktsortiment består hovedsageligt af smykker og ure.

KONTAKT OS
  Lumav - Magento Partner

  Som certificeret Magento-partner tilbyder vi vores kunder de bedste løsninger, som sikrer væksten.