• da
  • et
  • en
  • fi
  • no
  • sv

Loverte

Loverte er den største e-butik, der sælger parfume, kosmetik og smykker i Baltikum og er også aktiv på det finske marked. Loverte er blevet anerkendt i forskellige konkurrencer for sin hurtige vækst, gode service, hurtige levering og brugervenlige løsninger.

Loverte PWA Lumav

Historie

Loverte (tidligere Levelzone) var den første e-butik af sin art, der begyndte at sælge produkter online til priser, der var betydeligt lavere end detailpriserne. Loverte har været kunde hos Lumav siden 2017, da vi overtog deres eksisterende Magento 1-site. Kosmetik er de mest købte produkter inden for e-handel, og vi gør vores del for at hjælpe Loverte med at bevare og forbedre sin position i et stærkt konkurrencepræget miljø. Loverte har vundet prisen for den mest brugervenlige e-butik i kategorien skønhed og sundhed og titlen som den bedste e-butik i Estland og Baltikum på Äripäev’s kaubandus.ee og Estonian E-Commerce Association’s Baltic E-Commerce Summit 2019.

Barren var sat højt for den nye butik.

Indkøb gjort bekvemt

Hver dag arbejder Loverte hårdt for at sikre, at de har de mest populære og eftertragtede produkter. Flinke PWA-front-end gør det særligt bekvemt og nemt at handle.

Loverte PWA-løsning

Loverte valgte Magento Open Source som platform og Magento PWA som front-end teknologi.  Da Lovertes kerneforretning er online, tog vi os mere tid end normalt sammen med kunden til at planlægge, udvikle, teste og gå Live med løsningen. Vi takker kunden for den tillid, de har givet os!

De vigtigste nuancer i løsningen:

 • Den langsigtede plan er ikke begrænset til det baltiske område og Finland, men målet er at udvide til Europa. Det betyder, at den nye løsning skal understøtte et stort antal produkter, være i stand til at håndtere et stort antal besøgende og gøre det muligt at administrere alt på en enkelt platform. Vi skabte en multistore-løsning med seks butiksvinduer og fem sprog. Der var særlig fokus på hastighed og performance, herunder at sikre at serverløsningen var optimal.
 • Forberedelse af e-butikken til grænseoverskridende ekspansion og indførelse af internationale leverings- og betalingsmetoder.
 • En veldesignet brugergrænseflade, der giver en mere bekvem og hurtigere indkøbsoplevelse end konkurrenterne. Der blev lagt særlig vægt på mobilvenlighed, som blev understøttet af den tekniske løsning udviklet til Magento PWA. For at opnå de bedste UX-resultater engagerede kunden en ekstern brugeroplevelsesekspert som tredjepart.
 • For at forbedre konverteringen (især i den mobile visning) blev det nye checkout-design grundigt opdateret og testet.

For at finde passende produkter og øge det ekstra salg implementerede vi Nosto’s produktanbefalingsløsning.

Lovertes nye e-shop blev også straks anerkendt – førstepladsen i kategorien “Skønhed og sundhed” i e-shop-konkurrencen 2023 arrangeret af kaubandus.ee!

Kasutajasõbralikum e-pood

 

 

 

 

 

 

 

Lumav’s kunde siden 2017 – Tak!

“Ud over at skabe e-handelsløsninger sikrer Lumav også, at de er tilgængelige for kunderne, efter at deres butik er gået i luften. Pålidelig langsigtet partner.”

Ivo Joost, Joost-Level OÜ Formand for bestyrelsen

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Det er en hjertesag for Garendhouse24 at værdsætte kvaliteten af estisk træ og bringe gode indenlandske produkter til udenlandske markeder.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON er et af verdens førende luksusbrillemærker.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO's mission er at digitalisere indretningsverdenen og gøre gode designmøbler tilgængelige for alle.

KONTAKT OS
  Lumav - Magento Partner

  Som certificeret Magento-partner tilbyder vi vores kunder de bedste løsninger, som sikrer væksten.