• da
    • et
    • en
    • fi
    • no
    • sv

Pakendikeskus

Pakendikeskus er den største virksomhed i Estland, der er specialiseret i salg af emballagemateriale og -udstyr. Pakendikeskus blev kåret til den mest brugervenlige netbutik i Baltikum i 2018 i kategorien ydelser.

Succeshistorie

Pakendikeskus ønskede at skabe en bæredygtig e-løsning, som skulle være så bekvem som muligt for både erhvervs- og privatkunder. Delvis overtog man logikken fra den eksisterende netbutik.

Brugervenlig netbutik

Pakendikeskus vandt Äripäevs temaweb kaubandus.ee og Estonian E-Commerce Associations titel som den mest brugervenlige netbutik i kategorien ydelser på konferencen “Baltic E-Commerce Summit 2018”.

Fra specialløsning til Magento

Pakendikeskus’ netbutik er skabt på Magento 2’s open source-platform, som er bekvem for både privat- og erhvervskunder.

Netbutikken har fået grænseflade til økonomisoftwaren Eeva Eetasoft, som gør netbutik og økonomisoftware i stand til at udveksle produkter, enheder, lagerbeholdninger, kategorier og oplysninger om kunder eller bestillinger.

20 års erfaring og vellykket samarbejde med forskellige leverandører gør Pakendikeskus i stand til at udgå fra kundernes faktiske behov og tilbyde de bedste løsninger.

Ud over udbuddet af standardprodukter udfører de også tryk på forskellige emballagematerialer og fremstiller emballage efter særlig bestilling efter kundens ønsker og specielle krav.

Kunde hos Lumav siden 2016 – vi takker!

Helhedsløsninger

Enhedsbaseret placering i varekurven, visning af lagerbeholdning og beregning af bestillingstid, automatisk forespørgsel om virksomhedsoplysninger fra selskabsregistret ved oprettelse af en konto, købte varer i kundekontovisning, forespørgselsformularer for specialbestillinger.

Kasse

Pakendikeskus‘ særlige kasseløsning gør det muligt at validere informationsfelter, at vurdere betalingsbetingelser for hver kunde, at udfylde Google Maps automatisk, at validere leveringspris for EU-lande på baggrund af rumfang, vægt og modtagerland samt automatisk at forespørge om virksomhedsoplysninger fra selskabsregistret.

Decora
Decora er en detail- og engrosvirksomhed inden for bygge- og malervarer, grundlagt i 1993.
Weekendshoes Lumav
Weekendshoes
Weekendshoes er en kendt kæde med detailbutikker og e-handel med varemærkefodtøj.
Pakendikeskus
Pakendikeskus er den største virksomhed i Estland, der er specialiseret i salg af emballagemateriale og -udstyr.
Scroll to top

KONTAKT OS
Lumav - Magento Partner

Som certificeret Magento-partner tilbyder vi vores kunder de bedste løsninger, som sikrer væksten.