• da
  • et
  • en
  • fi
  • no
  • sv

Projecta

Projecta er en leverandør af maskiner og udstyr til bearbejdning af glas, aluminium og træ, der er førende i sit område.

Magento 2

Projecta ønskede at overføre sin eksisterende Magento 1-netbutik til Magento 2-platformen. Det var et internationalt projekt, hvor en vellykket løsning afhang af flere parters kontinuerlige, uafbrudte samarbejde.

B2B og B2C

Netbutikken er lavet både til privatkunder og til erhvervskunder. Som særlig løsning har hver kategori sin egen administrator.

Brugergrænseflader og design

Netbutikken blev efter kundens ønske udstyret med brugergrænseflader. Kategorilisterne blev lavet som særligt design i henhold til kundens ønsker.

Projecta ønskede at forbedre brugererfaringerne i netbutikken og tilbyde kunderne en enklere og mere effektiv produktsøgning ved hjælp af produktkoder. I forhold til e-løsninger havde kunden en række krav, herunder enkel kassefunktion, klar og forståelig rute for gennemførelse af køb, hurtighed og mulighed for at give fleksible fordele til erhvervskunder.

Kunde hos Lumav siden 2017 – vi takker!

Microsoft Dynamics

Til netbutikken blev der skabt et dataudvekslingssystem med Microsoft Dynamics, så der kunne skabes forbindelse mellem produkter og kategorier.

B2B

I netbutikken kan både privat- og erhvervskunder oprette konto. Til hver hovedkategori er der fastsat en profil for sælgeren, som vises i produktvisningen, så købet foregår mere bekvemt.

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Det er en hjertesag for Garendhouse24 at værdsætte kvaliteten af estisk træ og bringe gode indenlandske produkter til udenlandske markeder.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON er et af verdens førende luksusbrillemærker.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO's mission er at digitalisere indretningsverdenen og gøre gode designmøbler tilgængelige for alle.

KONTAKT OS
  Lumav - Magento Partner

  Som certificeret Magento-partner tilbyder vi vores kunder de bedste løsninger, som sikrer væksten.